FILOSOFISKE SAMTALER OG FILOSOFISK SUPERVISION

Vi tilbyder filosofiske samtaler eller filosofisk supervision til dig eller dit team. Har du brug for at kigge dybere ned i dit liv og undersøge de stærke spørgsmål for at blive en bedre leder?
Eller har dit team brug for nye filosofiske perspektiver, så I kan styrke samarbejdet og den fælles retning – og ændre dynamikkerne?

 

Den filosofiske tilgang hjælper dig eller jer med at skabe ny indsigt og nye erkendelser. Vi arbejder med at fjerne fordomme, ugunstig adfærd og fastlåste tankemønstre.
Vi arbejder med begreber eller værdier, der foldes filosofisk ud. Det skaber nye erkendelser, som forandrer dig til et mere ægte menneske, fordi du nu kender dit eget ståsted.

 

Vi skaber et rum baseret på tillid og autenticitet.

FILOSOFISKE SAMTALER

Vi tror på, at der er en stærk kraft i os alle, og vores kompetente protreptiker vil i den ligeværdige samtale føre dig derhen. Vores mission med samtalen er at kaste lys over dele af dig, som du aldrig selv har set eller oplevet. Vi skaber rummet, der kan vække dine skjulte styrker, som tillader en ægte ændring i din måde at leve livet på. Netop dette vil være forskellen mellem at tænke det liv, du vil leve, og faktisk leve det liv, du ønsker dig.

 

FILOSOFISK SUPERVISION

Vi bruger protreptikken som redskab til at skabe ændringer i gruppedynamikkerne og sørge for, at der bliver skabt et stærkt fællesskab med plads til det reflekterende menneske.

Kontakt os for at høre mere om supervision på mail eller telefon:
maibritt@ztrong.dk
+45 23 88 55 00

FÅ EN ONLINE- ELLER FYSISK FILOSOFISK SAMTALE MED OS

Optages du af dybe og filosofiske spørgsmål?

Søger du samtaler, som er meningsskabende og eksistentielle for DIG?

Skal vi dykke ned i det helt unikke ved dig?

Vil du udvikle dig som menneske – og leder?

Vores mission med samtalen er at kaste lys over dele af dig, som du aldrig har set selv eller oplevet. Vi skaber rummet, der kan vække dine skjulte styrker, der tillader en ægte ændring i din måde at leve livet på.

Samtalen er á 1 times varighed

Aftalt en tid nu

ZTRONGS REFERENCER

Udpluk af ZTRONG's referenceliste i forbindelse med coaching og protreptik hos ZTRONG