FILOSOFISK LEDERUDVIKLING

-MED MADS VANGSØ & MAIBRITT ISBERG ANDERSEN

Dette lederudviklingsforløb er målrettet den enkelte leder og teamet á ca. 6-8 deltagere.
Forløbet tilpasses og planlægges individuelt og kan være en vekselvirkning mellem individuelle samtaler og teams samlinger, hvor fokus er rettet mod værdierne.

 

Prisen er afhængig af, hvad vi i fællesskab finder ud af, og vi fremsender gerne et uforpligtende tilbud efter dialogmødet.

 

For at høre mere eller aftale nærmere er du velkommen til at ringe på telefon 23885500 eller skrive til Maibritt via mail: maibritt@ztrong.dk. 

FILOSOFISK LEDERSKAB

Openmind kurser – Et lederkursus i kunsten at reflektere filosofisk.
Fra filosofisk erkendelse til praktisk lederskab. Et kursus af Ole Fogh Kirkeby.

Det Filosofiske Lederskab er et online kursus, som gør det muligt for dig at tage kurset lige når det passer dig. Du kan tage kurset i dit eget tempo og gå til og fra præcis som det passer dig.

Læs mere om det via knappen herunder.

Det filosofiske lederskab

AT LEDE & LADE SIG LEDE – I SAMTALE

– MED PIA ORLOFF HOUMARK & MAIBRITT ISBERG ANDERSEN

Dette er et anderledes og bevidsthedsopbyggende efteruddannelsestilbud til dig som søger at dygtiggøre dig i at samtale, erhverve nye greb til din professionelle samtalepraksis og styrke dig selv i dit dialogiske lederskab.

Uddannelsen er målrettet dig som allerede er trænet i at samtale, og som bruger dialog i din professionelle praksis. Vi har fokus på den narrative praksis og den filosofiske dialogorienterede samtalemetode, kaldet protreptik.

Efteruddannelsen foregår over 2 dage, hvor du kommer til at arbejde aktivt med at afprøve og tilegne dig narrative og protreptiske greb. Vi arbejder i en inspirerende og dynamisk vekselvirkning mellem teori, dialog, øvelser og en stor grad af kreativitet.

Læs mere om kurset via knappen herunder.

At lede og lade sig lede – i samtale

ZTRONGS REFERENCER

Udpluk af ZTRONG's referenceliste i forbindelse med coaching og protreptik hos ZTRONG