PROTREPTIK

Protreptik er et filosofisk og dialogorienteret coachingværktøj som er mere end 2.500 år gammelt. Protreptikken har som mål at vende mennesket mod det, som er væsentligt for den enkelte og for fællesskabet. En protreptisk samtale har til formål at gøre dig klogere på dig selv og dine grundlæggende antagelser og holdninger til livet, samt de normer og værdier du bevidst eller ubevidst lever efter.

Den protreptiske samtale foregår imellem to personer: Protreptikeren og "den anden", men kan også benyttes gruppedynamisk.
Formålet med samtalen er at udfordre og hæve samtalen til et alment, men også til et eksistentielt plan, der kan generere overskud, mening og handlekraft. Herunder kan du se en video hvori en protreptisk samtale demonstreres:

Protreptikeruddannelsen

Med uddannelsen vil du i praksis opleve, at du gennem protreptikken bliver mere fokuseret og får sat ord på dine værdier. Den gør dig til en stærkere og mere beslutsom leder med stor selvbevidsthed. Det handler bl.a. om at lederen skal forholde sig kritisk til sig selv, dvs. til sin rolle i organisationen, til sine hensigter med at være der, og til sin idé med at lede i netop denne kontekst.

ZTRONG tilbyder dig at erhverve titlen protreptiker, læs om protreptikeruddannelsen og om hvordan uddannelsen kan benyttes i praksis.

Lederuddannelsen koster 50.000 kr. inklusiv moms og der starter to hold op årligt. ZTRONG tilbyder forskellige betalingsløsninger, som er tilpasset dig, ring og hør nærmere på telefon 2388 5500

Protreptisk netværk

Protreptisk netværk er for dig som ønsker at bevare et tæt forhold til protreptikken og vedligeholde dine kompetencer. Netværket giver dig mulighed for at høre inspirerende oplæg fra særligt udvalgte foredragsholder. 

Program 2018 & Tilmelding