Finansforbundet logo

Kristine Blom Hoffbeck, Finansforbundet
Om Protreptisk ledernetværk

”Sådan er noget kunst for mig. I særlige rum. Det rum delte jeg forleden med Karen Humle og en gruppe mennesker, som jeg er en del af ZTRONGs protreptiske ledernetværk med. Hun kalder sig ‘huskunster’ og gik ikke kun gennem marv og ben og i hjertet, fordi hun fortalte om, hvordan hun er det på hospices for døende voksne og børn. Men tanken, om at hun (bl. a. inspireret af tidligere samarbejde med Ole Fogh Kirkeby) udskiftede orkestergraven på operaen og erstattede den med protreptiske snakke og ‘musikportrætter’ af dem, hun er i dialog med, rørte mig dybt.

 

Violinens lyd som spejl.

Jeg måtte bide mig i tungen for ikke at lande i tårekrampe. At blive ‘set’ uden ord er noget af de fineste, jeg har prøvet.

 

Mange gør sig for øjeblikket tanker om at skabe ny mening i (arbejds)livet. Hun har forholdt sig og skaber nu rum, som er et magisk og essentielt svar på det for mig. ‘’Man behøver ikke ende i graven, fordi man startede der’’, som hun sagde. Vi kan bruge det, vi kan, på mange måder. Karen rører ved sjæle og forstørrer øjeblikket for mennesker❤️

Du har nok oplevet det. Det håber jeg. Små oplevelser af intensitet, skønhed og nærvær, der føles som meningen med livet.”

ZTRONGS REFERENCER

Udpluk af ZTRONG's referenceliste i forbindelse med coaching og protreptik hos ZTRONG