RodovreKommune

Gitte Krog – Forstander
Min protreptiske rejse startede i 2011, hvor jeg deltog i kurset intro protreptik hos ZTRONG. Kurset gav kendskab til hvordan praktisk filosofi kan være med til at styrke og bevidstgøre min lederidentitet.

Nu er jeg uddannet protreptiker. Den protreptiske samtale giver mig nye erkendelser og refleksioner over mine grundlæggende værdier og holdninger. Det giver mening og skaber ro omkring de ledelsesmæssig beslutninger og dialoger, jeg har i min ledelsespraksis. Jeg bliver meget bevidst om mit nærvær til mig selv og andre. Jeg bliver nysgerrig på medarbejderne og ledere, skaber rum for deres refleksioner over vores fælles udfordringer.

Når man viser sit sande jeg overfor andre, giver man også andre mulighed for at gøre det samme. Oplevelsen af at dele bekymringer og være åben i ledelsesrummet medføre at andre gør det samme.

Det skaber nærvær og tillid i organisationen. Hvilket igen medfører, at der skabes ansvar for at løse/løfte den fælles opgave.

Jeg kan kun anbefale at gå ind i den protreptiske verden gennem ZTRONGs protreptiske uddannelse. Maibritts håndbog: “Den protreptiske samtale” er et godt redskab til at forstå hvad protreptikken kan skabe af bevidsthed omkring, hvordan man som leder i vores komplekse samfund kan bevare og udvikle sin lederidentitet i praksis.

ZTRONGS REFERENCER

Udpluk af ZTRONG's referenceliste i forbindelse med coaching og protreptik hos ZTRONG