Slagelse Kommune logo

Bitten Kirsch Beyer – Tidl. virksomhedsleder, Slagelse Kommune
Jeg har igennem 6 år benyttet mig af ZTRONG i en fast coachordning. Mine medarbejdere fik coaching, når de havde stået i svære arbejdssituationer eller når noget i deres privatliv skabte udfordringer. Dette sikrede en tryghed for mine medarbejdere og for mig som leder. Medarbejderen kunne få hurtig, kompetent hjælp og de oplevede altid at coachingen hos ZTRONG gav dem et fagligt og personligt løft som de kunne arbejde videre med.

Jeg som arbejdsgiver fik glade og velfungerende medarbejdere, der oplevede, at arbejdsstedet tog dem alvorligt. Samarbejdet med Maibritt forhindrede langtidssygemeldinger; at medarbejderen hurtigere kom tilbage; og der blev et endnu bedre samarbejde på arbejdspladsen.

Vi har haft et fantastisk samarbejde med ZTRONG, som har været til stor gavn for Slagelse Kommune, og jeg kan på det varmeste anbefale at bruge ZTRONGs virksomhedsordning.

Teamudvikling
Vi har benyttet ZTRONG til et forløb for alle sygeplejersker i Slagelse Kommune. Omdrejningspunktet var teamcoaching og personlig udvikling. 100 ansatte blev personlighedstestet og var efterfølgende til en samtale med en konsulent fra ZTRONG. Herefter blev der arbejdet professionelt med alle teams.

  • 93 % af sygeplejerskerne giver udtryk for, at det har givet dem mod på at arbejde med deres personlige og faglige udfordringer.
  • 99 % siger, de er blevet bevidste om at bruge deres kompetencer i teamet
  • 96 % af sygeplejerskerne, som efterfølgende har haft teamcoaching, 14 teams i alt, giver udtryk for, at det har gjort, at de er blevet endnu bedre til, at arbejde sammen i deres teams.

Alle havde stort udbytte af coachingen, hvilket kan mærkes således, at vi i dag i langt højere grad har en forståelse og respekt for hinanden i sygeplejegruppen. Et forløb som klart kan anbefales.

ZTRONGS REFERENCER

Udpluk af ZTRONG's referenceliste i forbindelse med coaching og protreptik hos ZTRONG