Vi er stolte af at introducere vores samarbejde med EXPAND.
Formålet er, at vi kan give vores kursister flere spændende muligheder for inspiration og efteruddannelse.

Siden etablering af Expand i 1998 har vores mission været at skabe rum for udvikling af mennesker, organisationer og deres potentialer.

Læs mere på www.expand.nu

 

Annette Kledal, MCC

Annette er partner i Expand.nu og grundlægger af firmaet, som siden 1998 har arbejdet med at skabe rum for udvikling af mennesker og organisationers potentiale. Hun er Faculty Director og Director of Education på Expand ICF Level 1 og Leve 2 akkrediterede coachuddannelser.

Annette har coachet og undervist hundredvis af ledere i coaching og hun har en særlig ekspertise i at udvikle ledere og ledelsesteams med afsæt i forretningens mål og behov. For at skabe bæredygtige forandringer, arbejder hun i spændingsfeltet mellem strategi, kultur og ledelse og hun har et fokus på og en evne til at få ting til at ske – at skabe transformation.

Annette har +2900 coaching timer bag sig, hun er ICF Master Certified Coach og har Master Practitioner Diploma in Systemic Team Coaching, Diploma in Coaching Mastery, hun er NLP Trainer og er uddannet systemisk konsulent fra DISPUK. Hun er Insights Discovery Licenced Pratitioner og certificeret i Jungs Personlighedstyper gennem profilværktøjet JTI. Hun coacher på dansk og engelsk. Oprindelig er hun uddannet tandlæge.

Expand opnåede som de første i Danmark i 2006 at få sin coachuddannelse akkrediteret af International Coaching Federation, ICF. Expand samarbejder bl.a. med Lederne, som udbyder Coachuddannelsen for ledere.

 

Christophe Kittel, ACC

Christophe er partner i Expand.nu siden 2016 og har i mere end 20 år ført en international karriere som topleder hos kosmetikgiganten L’Oréal med ansvar indenfor salg, branding og strategi, organisation og virksomhedsledelse.

Christophes mission er at fremprovokere afsløring af skjulte potentialer hos ledere og i organisationer med det formål at maximere resultater og skabe vækst. Hans styrke ligger i evnen i at kombinere ”global corporate life” erfaringer fra hans karriere med hans coaching kompetencer. Han coacher på dansk, fransk og engelsk. Hans interesse områder er systemisk team coaching, coaching i organisationer og cross-cultural coaching. Han er certified Insights Discovery Practitioner.

Han har bl.a. disse uddannelser: International Systemic Team Coaching Certificate, EM Lyon, Master in International Business and Corporate Finance, Insead Cedep International Management and Strategy.

 

ZTRONGS REFERENCER

Udpluk af ZTRONG's referenceliste i forbindelse med coaching og protreptik hos ZTRONG