Gratis online informationsmøde

Få flere informationer om protreptikeruddannelsen.
Er du nysgerrig på at høre mere om protreptikeruddannelsen? Eller bare på at opleve en protreptisk samtale og få indsigt i, hvad protreptik er?

 

Så er du velkommen til at deltage i et online informationsmøde. Uanset om du overvejer at tage uddannelsen, eller du blot er nysgerrig efter at lære protreptikken bedre at kende, vil vi glæde os til at have dig med.

 

På mødet vil du opleve den protreptiske samtale live, du vil få mulighed for at stille alle de spørgsmål, der måtte dukke op undervejs. Derudover vil du få mere information om forløbet på vores unikke protreptikeruddannelse som foregår både i Fredericia, København og Slagelse.
På mødet vil vi for eksempel snakke om hvordan uddannelsen er opbygget, hvilke krav der stilles og hvilken litteratur vi tager afsæt i. Du kan allerede nu se nogle af de redskaber vi bruger undervejs, nemlig den protreptiske redskabskasse.

 

Mødet er gratis og uforpligtende. Du kan få flere informationer om protreptikeruddannelsen eller tilmelde dig via knappen nedenfor.

ZTRONGS REFERENCER

Udpluk af ZTRONG's referenceliste i forbindelse med coaching og protreptik hos ZTRONG