Maibritts-blog-img

Velkommen til MAIBRITTS BLOG

1 marts 2023 Ingen kommentarer

Maibritts blog – hvad er formålet med denne personlige blog?

Jeg har meget jeg gerne vil fortælle dig, for vi har den mest spændende virksomhed der arbejder med filosofi. Jeg ser det som en nødvendighed og filosofien kalder på os nu, som en slags nødvendighed for os mennesker.
Så du vil dels kunne følge med i ZTRONGs aktiviteter, måske endda selv have lyst til at deltage, læse mine filosofiske tanker og forhåbentlig blive inspireret på alle måder.

I 2008 etablerede jeg konsulentvirksomheden ZTRONG, hvor mit primære fokus var at coache ledere. Men det blev ændret i 2010, da jeg uddanner mig til protreptiker ved dr. phil. Ole Fogh Kirkeby, på CBS.
Protreptik er en filosofisk, dialogorienteret samtaleform der tager afsæt i et begreb eller en værdi. Samtalen har til formål at få den anden til at opnå refleksioner samt nye erkendelser og der skal ikke findes løsninger.Min nye livsfilosofi og kerneopgave i virksomheden blev på smukkeste vis nu synlig for mig og den nye vej var banet.Jeg har gjort det til min vigtigste mission at formidle protreptik på et forståeligt og praksisnært niveau, så lederen direkte kan benytte det filosofiske samtaleredskab i sin ledelsespraksis- og organisation.
Mit fokus er at uddanne ledere til protreptiker og på den rejse styrkes de ikke kun i deres indre og i lederstilen, men erhverver også de nye samtaleteknikker.

Hvad er status i ZTRONG nu?

  • Protreptikeruddannelsen tilbydes 4 gange årligt i København og Slagelse
  • Protreptikeruddannelsen udbydes i Fredericia i starten af 2023, og hermed er ZTRONG landsdækkende
  • Protreptisk LEDERNETVÆRK tilbydes i København og Slagelse – på sigt i Jylland
  • Filosofiske samtaler i naturen
  • Filosofiske samtaler i myternes lys – hvor protreptik og myter kombineres
  • Filosofisk supervision tilbydes til virksomheder, en ny måde at supervisere på
  • Der er 10 konsulenter tilknyttet med hver deres ekspertområde
  • Jeg har udgivet bøgerne: ’Den protreptiske samtale’, ’Erfaringer med protreptik’ og en ny udgivelse er på vej.Jeg har udgivet ZTRONG samtalekort – hvor nye kort er på vej. Samt et arbejdshæfte ’PROTREPTIK, arbejdshæfte 1’.

Du kan se det hele på shoppen, hvor du også kan læse mere om hver enkelt ydelse som ZTRONG tilbyder.

Tak fordi du har lyst til at følge mig her.

 

 

TILMELD DIG ZTRONGS REFLEKSIONSRUM, Scholé

Scholé udkommer 4 gange årligt. Der tilbydes et anderledes reflekterende rum samt muligheden for, at orientere dig i ZTRONGs aktiviteter.

[mc4wp_form id="1486"]