Ny konsulent hos ZTRONG

7 oktober 2023 Ingen kommentarer

Ny konsulent hos ZTRONG

Det er en stor ære, at vi kan byde Poula Helth velkommen ind i vores protreptiske verden og lige om lidt bliver hun en aktiv del af at tegne ZTRONGs fremtid.
Vi er taknemmelige.

Her en præsentation:

Poula er ph.d. (CBS) velkommen hos os.cand.scient.adm. (RUC), socialrådgiver fra Den Sociale Højskole i Københavner og er uddannet i narrativ terapi (DISPUK).
Hendes ph.d. ”Learning in practice” som har vægt på, hvordan man lærer af praksis bl.a. ved at anvende æstetisk lederskab, er baseret på aktionsforskning i perioden 2014 – 2018. Projektet er gennemført i 10 danske (primært offentlige) virksomheder
 gennem 125 interventioner. Poulas forskning har dokumenteret, at effekten af at arbejde med kollektiv læring i organisationer kan føre til bæredygtige forandringer af den daglige ledelsespraksis. Poulas forskning har vist, at der er behov for at styrke ledernes færdigheder og kompetencer gennem transformativ læring, på baggrund af erfaringer fra egen praksis.

 

Poula har gennem en årrække undervist i det personlige lederskab og i kommunikation og ledelse på bachelor og masterniveau (bl.a. CBS, Scenekunstskolen, Københavns Professionshøjskole KP og DTU Diplom), og har omfattende erfaring i procesledelse, coaching og protreptik. Har gennemført forandringsprojekter i KL og i ca. 25 danske kommuner og statslige styrelser. Hun er tilknyttet SDG Aktionsuniversitet hvor hun arbejder med Verdensmål, og er konsulent og aktionsforsker i sit eget firma, Nyt Lederskab. Hendes projekter har til formål at forbedre og fremme lederes bæredygtige læringskompetencer.

 

Poula har udgivet mere end 30 bøger og artikler om lederskab og kommunikation, bl.a. antologien ”Lederskabelse – det personlige lederskab”, der udkommer i en helt ny udgave i 2023, antologien ”Ledelse og læring i praksis”, 2019, ”Metoder til læring i praksis”, 2022, ”At tale med omtanke – kommunikation i det personlige lederskab”, 2021, ”Ind i ledelse” sammen med Leif Pjetursson, 2014, ”Menneske og leder” sammen med Ole Fogh Kirkeby,
 2007, 2015 og med Maibritt Isberg Andersen og Ole Fogh Kirkeby i 2023 samt ”Æstetisk lederskab – kollektiv læring i praksis” 2021.

 

Vi glæder os ubeskriveligt meget til dette samarbejde.

 

ZTRONG Teamet

Guli Werther – Karin Jønson – Solveig K. Jensen – Maria Svensson – Anna Katarina Bjerre Vestbjerg – Janne Meisner Bremholm-Nielsen – Helle Andrea Petersen – Sarah Lie Berggreen og Maibritt Isberg Andersen