ØKONOMISK HJÆLP TIL PROTREPTIKER UDDANNELSEN & EFTERUDDANNELSEN

16 april 2024 Ingen kommentarer

Der kan være en mulighed for at søge økonomisk hjælp til vores uddannelse gennem enten Den Kommunale eller Den Statslige Kompetencefond – læs med her:

Mange henvender sig med spørgsmål om muligheder for at opnå økonomisk hjælp til vores uddannelser. For at imødekomme denne interesse har vi udarbejdet en kort beskrivelse af både den kommunale kompetencefond og den statslige kompetencefond.

Disse fonde tilbyder økonomisk støtte, som flere af vores tidligere studerende har benyttet sig af. Du kan læse mere om vores uddannelser her, der holdes i København og i Slagelse.

Den Kommunale Kompetencefond

Hvis du er kommunalt ansat og deltager i et af vores uddannelsesprogrammer, kan du muligvis opnå økonomisk støtte fra den kommunale kompetencefond. Denne fond tilbyder op til 30.000 kr. årligt for ansatte under overenskomster med fagforeninger som FOA, 3F, BUPL, HK KOMMUNAL, Socialpædagogerne, Dansk Socialrådgiverforening, og AC Akademikerne. Støtten fokuserer på at fremme din personlige udvikling og kompetenceniveau.

For mere information og for at ansøge, klik her.

Den Statslige Kompetencefond

Hvis du er ansat i staten, har du også mulighed for at søge økonomisk støtte til vores uddannelser, og tidligere studerende har med succes benyttet sig af denne mulighed. Den statslige kompetencefond sigter mod at yde finansiel støtte til videreudvikling af medarbejderes kompetencer og styrke deres faglige udvikling.

Du kan læse mere om den statslige kompetencefond og ansøge her.

Vi håber, at dette kan være en stor hjælp.

Du er altid velkommen til at kontakte mig, for yderligere dialog på telefon 23885500

Maibritt Isberg Andersen

CEO at ZTRONG